to home page
to home page

Како делува

Dianatal® формира адхезивен лубрикантен филм на вагината, кој ги намалува силите на триење. Тоа му помага на бебето полесно да помине низ породилниот канал.

Dianatal ®

  • го олеснува породувањето преку пократок и помалку болен породилен процес
  • ја чува енергијата и ја намалува болката на мајката и детето
  • го штити карличното дно, вагината и перинеумот

Кликнете на фотографијата за да ја зголемите