to home page
Едноставно понежно
Dianatal - obstetric gel
to home page

Раѓањето на детето е една од најважните случки во животот на жената. За жената и нејзиното семејство, позитивното породилно искуство е важен фактор за среќен живот. Добрата припрема и реалистичните очекувања ја прават основата на можноста да го искусите породувањето како прекрасен подарок.

Со помош на Dianatal® можете да го олесните патот до раѓањето на Вашето бебе.


DianatalCopyright © 2019 Tentan AG